КУЛЬТУРА

«Там багато щільних структур, від яких у роті добре». Кулінарний експерт поділився рецептом приготування макаронів із крилем / Бульвар Шоубіз

Телеведучий, шеф-кухар і переможець «МастерШеф» на каналі СТБ Євген Клопотенко 28 лютого в Instagram опублікував покроковий відеорецепт приготування салату, основними інгредієнтами якого є макарони, м’ясо криля, томати і моцарела.

Зваривши макарони, Клопотенко змішав їх з іншими продуктами.

«Не знаю, як описати той смак. Там багато щільних структур, від яких у роті добре, – соковиті томати, м’яка, проте пружна моцарела, і м’ясо криля. Це якось так просто, але по-новому і дуже хвилююче. Макарони краще брати ті, що фарфале (метелики). Я їх після того, як зварив, промив холодною водою. Це зупинить процес приготування, і макарохи будуть еластичними», – описав смакові якості страви експерт.

За словами Клопотенка, у готовий салат крім моцарели і м’яса криля також необхідно додати оливкове масло, лимон і петрушку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

2015 року Клопотенко став переможцем кулінарного проєкту «МастерШеф» на каналі СТБ. Після перемоги в шоу телеканал запросив шеф-кухаря як експерта в кілька телевізійних проєктів.

Клопотенко є співзасновником соціального проєкту Cult Food, метою якого є зміна культури харчування.

Источник

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»