КУЛЬТУРА

«Будете стогнати від задоволення». Клопотенко розповів рецепт млинців із житнього борошна з незвичайною начинкою / Бульвар Шоубіз

Телеведучий, шеф-кухар і переможець «МастерШеф» на каналі СТБ Євген Клопотенко 6 березня в Instagram опублікував рецепт млинців із житнього борошна.

«Беремо по 250 грамів житнього та пшеничного борошна, додаємо чотири яйця, дрібку солі, цукру – скільки хочете – та десь 100 мл молока. Змішуєте. Потроху доливаєте молоко (900 мл) та продовжуєте мішати. Додаєте чотири столові ложки олії. Знову змішуєте. Усе», – описав він процес.

Як незвичайну начинку експерт запропонував запекти буряк, а потім збити його з 500 грамами м’якого сиру, додавши по дві столові ложки волоського горіха, кунжуту, несолодкого грецького йогурту, зубчик часнику, зелень петрушки й кропу, а також сіль і перець за смаком.

«Ви будете стогнати від задоволення», – підсумував Клопотенко.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

У 2015 році Клопотенко став переможцем кулінарного проєкту «МастерШеф» на каналі СТБ. Після перемоги в шоу телеканал запросив шеф-кухаря як експерта в кілька телевізійних проєктів.

Клопотенко є співзасновником соціального проєкту Cult Food, метою якого є зміна культури харчування.

Источник

Похожие статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»